Vragen over Jij is Lief
Welke gegevens slaat Jij is Lief op?

Kaarten

Als je op onze website een kaartje schrijft aan iemand, dan slaan we altijd de volgende zaken op (die jij zelf opgeeft): Jouw naam en de naam van de ontvanger, het bericht dat je typt bij de kaart, de e-mailadressen die je opgeeft. Deze gegevens worden zo kort mogelijk bewaard. De enige analyse die we hier op toepassen is dat we tellen hoevaak een kaartje is verstuurd, zodat we anderen kunnen laten zien welke kaartjes het vaakst worden verstuurd.

E-mailvoortgang

Voor het versturen van e-mail maken wij gebruik van een derde-partij. Dit bedrijf is AVG-goedgekeurd en gaat -net als wij- zeer zorgvuldig om met persoonsgegevens. Gegevens worden ook bij hen nooit langer bewaard dan strikt noodzakelijk en daarna definitief verwijderd.

Wij willen graag weten of een kaart is afgeleverd, is gelezen of juist niet kan worden afgeleverd. Dat soort informatie is van belang voor de juiste werking van onze website en daarom stuurt het e-mailbedrijf deze gegevens via een beveiligde verbinding naar onze database. Hierin kunnen wij bijvoorbeeld nazoeken wat de reden is dat een kaart niet is aangekomen.

IP-Adressen

Bij elke pagina die je op onze website bezoekt, wordt door onze webserver jouw IP-Adres geregistreerd. Na drie dagen wordt deze informatie weer verwijderd. Behalve in het geval van klachten zal deze data nooit worden geanalyseerd.

Jij Design
Sparrenstraat 1
5038 MJ  Tilburg
Tel: (013) 5446196
Jij is Lief
info@jijdesign.nl
meer plantjes