Vragen over Jij is Lief
Jij is Lief is vernieuwd! Wat is er veranderd?

Jij is Lief bestaat al sinds 2003. Dus je kunt al meer dan 15 jaar gratis de leukste kaartjes sturen via internet! Maar onze website bleef al die jaren ongeveer hetzelfde. Nu hebben we eindelijk de website een flinke facelift gegeven! Maar dit is nog niet het eindpunt. De komende tijd willen we nog grote en kleinere dingen aanpassen.

Veel verbeteringen

Het ontwerp is van deze tijd en het schaalt mee met je scherm en het device waarop je Jij is Lief bekijkt. Bijvoorbeeld op je mobiel of op je tablet. Een andere grote verandering is dat we de kaartjes die we via e-mail afleveren gewoon direct in je mailbox droppen, zoals bij een nieuwsbrief gebeurt. Die e-mail ziet er verzorgd uit en de afbeelding (het kaartje) èn de tekst staan er gewoon in. Veel mensen durfden niet op een link te klikken en dat is ook eigenlijk niet nodig.

Gemaakt voor moderne computers

De basis van Jij is Lief was dus al 15 jaar oud en veel van ons trouwe bezoekers zijn net als wij al vanaf de beginjaren enthousiast. We hebben ervoor gekozen om bij deze grote vernieuwing ook een grote stap te maken in techniek zodat we weer een flink aantal jaren mee kunnen. Dat betekent dat oudere webbrowsers, zoals Internet Explorer, niet meer 100% worden ondersteund. Gebruik je nog Internet Explorer? Sorry voor onze bemoeizucht, maar het is misschien tijd voor een nieuwe browser! Zelfs Microsoft, de maker van Internet Explorer, zegt het. Schakel over naar Edge, of (onze tip) Chrome of Firefox.

Nieuw e-mailsysteem

Onze site maakt al een tijdje gebruik van een professioneel e-mailsysteem. Hiermee kunnen we zien of een e-mail netjes wordt afgeleverd. En als dat niet lukt zien we waarom niet. We willen binnenkort deze informatie gaan gebruiken binnen de site in een aantal nieuwe functies. We hopen straks bijvoorbeeld binnen een paar seconden te kunnen waarschuwen als je een fout e-mailadres hebt gebruikt.

Privacy nog steeds het belangrijkst

Jouw privacy is bij Jij is Lief altijd in goede handen geweest. Veel sites die kaarten versturen hebben op de achtergrond een handeltje in gebruikersdata. Soms zelfs zonder dat ze het zelf doorhebben! Like-buttons van Facebook, Google Analytics, er zijn vaak een boel bedrijven die geïnteresseerd over de schutting mee gluren met wat jij klikt en schrijft. Bij Jij is Lief doen we daar niet aan mee. Er is de laatste tijd veel aandacht voor privacy, maar wij zijn vanaf ons begin voorzichtig geweest met jouw data. In de vernieuwde website hebben we verder nagedacht over 'privacy by design'. We slaan zo min mogelijk data op, bewaren het zo kort mogelijk en doen er alles aan om de data veilig te houden.

Ontwikkeling

De nieuwe site is sinds juli 2018 actief en we werken er nog steeds aan om dingen te vervolmaken. Daarbij gaat wel eens een klein dingetje mis. We hopen dat de meeste mensen daar begrip voor hebben en dat onze trouwe gebruikers ons juist even mailen als er iets niet gaat zoals verwacht. Help je mee?

Laat weten wat je vindt!

We hopen dat je het nieuwe ontwerp kunt waarderen! Mocht je dingen missen of andere opmerkingen hebben, we horen het graag. We doen er ook echt iets mee! Mail ons dus: info@jijdesign.nl. We horen graag van je!

Jij Design
Sparrenstraat 1
5038 MJ  Tilburg
Tel: (013) 5446196
Jij is Lief
info@jijdesign.nl
meer plantjes