Vragen over Jij is Lief
Hoe lang worden gegevens door Jij is Lief bewaard?

We hebben ons systeem zo ingericht dat we persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk voor de werking van de website.

Kaarten

Kaarten die door bezoekers van onze site zijn klaar gezet of direct zijn verstuurd via e-mail of via andere wegen worden zo kort mogelijk bewaard. Kaarten die via e-mail zijn verstuurd kunnen nog een beperkte tijd worden bekeken via onze website met de link bovenaan de e-mail.

Twee weken nadat de kaart is afgeleverd wordt deze op onze website verwijderd, maar de kaart blijft leesbaar in de ontvangen e-mail. Vanzelfsprekend bewaren wij de gegevens van kaarten die voor een dag in de toekomst zijn klaargezet langer dan twee weken. Je kunt een kaart zelfs jaren van te voren klaarzetten, dus dan bewaren wij de kaart zo lang.

IP-Adressen

Jij is Lief bewaart ook IP-Adressen. Dat doet de webserver en ook het systeem dat de e-mails stuurt bewaart deze persoonsgegevens. De webserver vernietigt deze gegevens na drie dagen automatisch. IP-Adressen die met e-mail te maken hebben worden verwijderd op hetzelfde moment dat de kaart waar het over gaat wordt verwijderd.

Klachten

Als wij binnen de bewaartermijn van iemand een terechte klacht krijgen over een kaart, dan worden kaarten die daarover gaan apart gezet gedurende het onderzoek naar de klacht.

Jij Design
Sparrenstraat 1
5038 MJ  Tilburg
Tel: (013) 5446196
Jij is Lief
info@jijdesign.nl
meer plantjes