Vragen over Jij is Lief
Hoe weet ik of mijn kaartje is aangekomen?

Vanaf nu zie je live hoe het met jouw kaartje gaat. Zodra je op de verstuurknop hebt gedrukt (en je wilt dat je kaartje meteen wordt verstuurd), wordt je op de verzendpagina in real-time op de hoogte gehouden over hoe het ermee gaat.

Je ziet vaak al na een paar seconden dat de kaart is bezorgd. Dat betekent dat het is afgeleverd in de inbox van de ontvanger en zodra die zijn of haar mail checkt zal de kaart vast en zeker worden gelezen.

Het kan ook zijn dat er iets mis gaat. Bijvoorbeeld omdat er een typfout in het adres zit of dat de mailbox van de ontvanger vol zit. In dat geval zie je na even wachten een melding van het probleem. Je kunt in dat geval op de terug-knop klikken zodat je weer in het formulier zit. Kijk in dat geval even goed naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Heb je eventueel aan ander adres van die persoon?

We zijn nog aan het nadenken hoe we je op de hoogte brengen van kaartjes die voor een andere dag klaar staan en waarbij na versturen problemen ontstaan waardoor ze niet kunnen worden bezorgd.

Ook broeden we op een idee om in het kaartje een soort "vind ik leuk"-knopje te maken, zodat de ontvanger jou met één druk op de knop kan laten weten dat het wordt gewaardeerd.

Jij Design
Sparrenstraat 1
5038 MJ  Tilburg
Tel: (013) 5446196
Jij is Lief
info@jijdesign.nl
meer plantjes